Vína ideální k Valentýnu

Svátek Svatého Valentýna rozděluje lidi po dlouho dobu do dvou skupin. Někteří ho milují a někteří ho zase zásadně neslaví. Ať už patříte do jakékoliv skupiny, posedět se svojí drahou polovičkou u sklenky (nebo dvou 🤭) dobrého vína, není nikdy na škodu. A to platí v případě, že jste spolu chvíli i dlouhou dobu.

Jaké víno ale vybrat? Zaručeně zabodujete s růžovým nebo oranžovým vínem, které je ideální přesně pro tyto příležitosti. Pokud je to jeden z vašich prvních společných Valentýnů, pro začátek můžete zvolit bubliny, díky kterým se příjemně uvolníte. Obecně však platí, že na tento svátek by se mělo pít sladké nebo aromatické víno.

Asia Blend white 2020, WeinWurm
Suché
239 Kč
 
721
Ryzlink rýnský 2016, Kirsten
Polosladké
369 Kč
 
278

A jak se říká, láska prochází žaludkem. A není nic lepšího, než dokonale spárované víno s výborným jídlem. Buď něco dobrého uvařte, nebo pokud si na to netroufáte, můžete si večeři objednat přímo domů. Spousta restaurací nabízí přímo Valentýnské menu, ale parádu uděláte i s klasickým sushi. A hlavně nezapomeňte na dezert! Určitě se vám osvědčí cokoliv z čokolády, která působí jako afrodiziakum

banner-clanek

Klíč ke spokojenému vztahu

Pokud si spolu chcete víno vychutnávat opakovaně, doporučujeme vám vinný poukaz, který vaší polovičce vyčaruje úsměv na tváři nejen jednou, ale hned třikrát! Díky tomuto poukazu budeme po dobu 3 měsíců obdarovanému každou první středu v měsíci zasílat přímo před práh jeho domu balíček se 2 lahvemi a degustační příručkou, která ho provede základními informacemi o víně, které se bude chystat ochutnat. A uznejte sami, že takový dárek nejde nemilovat. 

 
Vaše
 
vase-bobulka